Prosjekt: Kamerar SD-1 slider dolly med motor


I det siste har jeg testet ut en slider fra Kamerar. Dette er en «dings» som i praksis betyr at du kan bevege kameraet når man tar opp film eller bilder. Jeg lurte på om det var mulig å lage et motorisert opplegg som kunne bevege slideren automatisk med en hastighetskontroller, eller med et intervallometer (som kan bevege slideren i faste intervaller for timelapse). Det gikk faktisk bedre enn forventet.

slider

Morro å prøve seg med loddebolt og motor 🙂

En ting er at det var morro å holde på med batterier, motor, ledninger mm. (+ ventetid på deler fra Kina…), men når alt til slutt var skrudd sammen håpet jeg at det faktisk var noe som går an å bruke i praksis. Etter noen tester så ser det faktisk slik ut, og det går også an å dra den med seg i ryggesekken om man skal ut på tur.

Nedenfor har jeg laget en liten «how-to»-video som tar deg gjennom prosjektet og viser litt eksempel-film slik den er ment å fungere.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *