Bilder fra årets første tur i kajakken


Det var litt av et skue da jeg la kajakken ned på stranden på Røra badeplass. Det var stille på fjorden, ingen båttrafikk og masse fugl å se. Denne turen skulle by på mer enn måker denne gangen, og jeg fikk med meg skarv, siland, stokkand, grågås, ærfugl og ja nettopp, masse måker. Kameraet var med og jeg var heldig å få noen bilder av fuglene jeg så på denne turen som gikk inn Ulesund og rundt Dikkon og varte en drøy times tid.

take-off

Ærfugl-hann i take off

ærfugl-par

Flott fotolys den siste timen før sola går ned

ærfugl-hunn

Ærfugl-mor er skteptisk

ærfugl-hann2

Ærfugl-far liker ikke konkurranse

ærfugl-hann

Masse ærfugl på fjorden, over 100 fugl innenfor 3-400 meterDel gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *