Bærbar USB lader med god kapasitet


Om du er på tur uten strøm har behov for å lade diverse elektroniske duppeditter så kan svaret være en bærbare USB lader. Selv har jeg prøv ut noen «rimeligere» varianter fra Kina og kan vel si at de leverer det de skal. Jeg var i utgangspunktet på jakt etter en dings som kunne lades opp med mye strøm og kunne lade Drift kameraet, Sony kameraet + telefon. Jeg kom over denne varianten nedenfor som har (i følge produsenten) 50 000 MAH kapasitet med kjekke koblinger til det meste.

bbank2

Hendig sak som er greit å dra med seg på tur. Den lades opp via micro-USB på ca. 5-6 timer.

bbank3

Med koblinger for iPhone 4 og 5/6, mini USB og micro USB så kommer man langt.

bbank1

Man kan også lade flere enheter av gangen litt anvhehgig av hvor mye strøm enheten krever.

Sjekk gjerne dette søket på ebay og se hva som finnes av tilsvarende dingser på markedet. Prisene varierer fra 100,- og oppover.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *