Filmopptak med drone og kamera


Jeg planlegger årets jaktfilm og i dag har jeg vært heldig å ha med meg en drone m/kamera på padletur. Målet var å få noen sekvenser som kan mikses inn i jaktfilmen som kommer i oktober/november. Med meg hadde jeg Espen Grimsgaard som tok noen gode sveip med sin DJI Phantom 3 og fikk tatt noen flotte oversiktsbilder fra Langangsfjorden. Vi hadde skyfri himmel og lite vind og slike oversiktsbilder legger virkelig til noe nytt enn hva jeg har gjort i tidligere filmer. Jeg hadde ikke med hagla i dag men kunne se ærfulg, stokkand og siland på fjorden og jeg ser frem til å prøve meg så snart sjansen byr seg.

Nedenfor er noen bilder fra dagens økt.

drone1

God utsikt fra høyden

drone2

Nydelig vær og lite vind gjør susen!

drone-3

Det var nesten litt mye sol til tider, men det kan gi noen artige effekter likevel.

Langangsfjorden

Langangsfjorden, Ormerfjorden, Eidangerfjorden og Langesund i samme bildet!

espen_web

Her er Espen og drona. Vi snakket sammen underveis via jaktradio.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *