Super helg med sjøfugljakt fra kajakk – se filmtrailer


Åpningen av sjøfugljakta har vært super, med mye fugl og kanonvær. Det har vært varmt i tørrdrakta og veldig lite vind så forholdene kunne vel ikke vært bedre om man driver med sjøfugljakt fra kajakk (og liker rolige forhold..). For min del startet det torsdag 1. oktober med 4 ærfugl-fall, og veldig mye fugl på fjorden. Det var flere på jakt denne dagen og jeg hørte smell og jubel utover dagen fra flere holmer og skjær i fjorden.

Fredag var det helt dødt (!) og lite fugl i sikte, men etter 3 timer fikk jeg med meg en ærfugl helt på slutten. Jeg hadde med med kamera på slep og fikk noen fine sekvenser av jakta som jeg skal prøve å gjøre til en film i løpet av høsten. Nedenfor er noen bilder + en liten teaser til årets jaktfilm, som vil inneholde en del om sjøfugljakt og en del med duejakt. Sesongen er ikke over enda og jeg håper jeg får meg meg litt sjøfugljakt fra land før 30. november.

2-okt-1

Nydelig vær på fredagen

1-okt-5

Det ble noen treff

1-okt-4

Fangsten er sikret

1-okt-3

Skuddklar

1-okt-2

Torsdag så jeg til sammen over 50 ærfugl i Langangsfjorden

Her er litt av materialet til årets jaktfilm (selv om ikke sesongen er ferdig enda). Det blir en del om sjøfugljakt og en del med duejakt.

Posted by Foto Jakt Kajakk on 3. oktober 2015Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *