Film: Sjøfugljakt med rifle


Så fikk jeg meg endelig en tur på fjorden, denne gangen ble det sjøfugljakt med rifle. Jeg hadde sett meg ut et område som er godkjent for jakt hvor jeg kunne komme meg opp i høyden for få bedre oversikt og at vinkelen på skudd gikk ned i vannet.

Jeg la meg til på et sted jeg har sett mye fugl tidligere, og denne dagen var det siland som var i aktivitet. Til sammen så jeg 8 silender, en skarv og en stokkand på de 4 timene jeg koste meg i sola. Til tross for fredingen av hunn-ærfugl var det ingen ærfugl å se denne dagen.

Jeg hadde med meg kamera på stativ og må si det var litt stimete å forholde seg til ender i bevegelse, mer eller mindre kameraføring, holde seg i skjul og forberede skudd. Den største utfordringen var å sette kameraet i en posisjon og utsnitt hvor endene sannsynligvis oppholder seg de sekundene det tar å legge seg ned og avlevere skudd. Det gikk sånn tålig greit og nedenfor er resultatet.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *