Vinterbilder 2013


Main-Canon-SX50-main

Canon sx 50 gir gode bilder i bra lys.

Det har vært godt vær i det siste og siden jeg for tiden er i pappaperm så får jeg benyttet litt tid ute med kameraet på slep. Mens junior tar seg en hvil i bilsetet har jeg gått på utsiden av bilen og knipsen litt og utforsket mulighetene. Jeg er godt fornøyd med resultatet på bildene og gleder meg til å prøve det fra kajakken når isen går. Jeg har bestilt noen bilder til trykk så får vi se hvordan det tar seg ut når det kommer på fotopapir, innrammet og hengt opp på veggen.

Nedenfor er noen bilder tatt med dette kameraet, som jeg og gjorde en liten zoom-test med tidligere.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *