Årets første – litt skuffende


1-tur-brevik

Smått grått, men ut på tur, aldri sur.

Det finnes ikke dårlige vær, bare dårlige klær heter det. Jo, men jøss da. Endelig en frikveld og det blåser 7-8 m/s og det virker som det begynner å regne hvert øyeblikk. Likevel, på med ull og todelt tørrdrakt, her skal det padles om ikke bare noen km. Da jeg kom fram til Røra i Eidangerfjorden virket det som det hadde løyet noe men, det virket ikke voldsomt forlokkende likevel.

Med bølgehøyde på 0,5 m. og god vind fikk jeg meg et par dusjer underveis, men det hører med når man går ut i slikt vær. Målet for turen var en stille strand for litt opptak til høstens filmprosjekt. 2 vanntette kamera var med og jeg håpet jeg fikk noen fine opptakt i det kalde og klare vannet. Festet til kajakken ble det noen fine sekvenser av kajakk i fart på grunt vann. Nedenfor er et par bilder som er tatt ut fra opptakene, klikk for større versjon.

under-2 under-3 under-4Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *