Beste padleturen hittil i år


web_kart

Det blir en del små-pauser når man har med kamera i flotte omgivelser.

I kveld var det ca 18 grader, sol og nærmest flatt vann. Perfekte forhold for en tur på 10 km. sammen med fotoapparatet. Ferden startet ved Røra badeplass i Eidangerfjorden og utover mot Ormerfjorden og rundt Løvøya. Jeg var ute ca. 19:30 og tilbake 21:30, med sol hele veien og lite vind. I år er det enormt mye fugl, og det er stor variasjon hvertfall her jeg padler mest. Ærfugl er det mest av, men i dag så jeg også masse siland og kvinand. Jeg er rimelig opptimistisk i forhold til jakta som starter om knappe 4 måneder, og jeg håper det går an å få festet spenningen på film og laget en slags oppfølger til den jeg lagde i fjor.

Her er et par bilder fra turen, tatt med Canon SX 50. Det ligger også flere bilder på facebooksiden tilknyttet denne bloggen.

RELATERT INNHOLD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *