Nytt filmprosjekt er i gang


i land

Morro å komme i land med felt vilt.

Mye av det ubrukte innholdet fra fjorårets filmprosjekt er nå lagt lagt under saksa, og det klippes og redigeres for å lage en film til årets jakt. Selv om ikke jakta er i gang enda så har jeg en del ubrukt materiale som kan benyttes som bakgrunn. I tillegg har jeg tatt nye bilder av jaktbare arter. Da har det hjulpet å være i pappapermisjon for å ha muligheten til å reise rundt på jakt etter vilt og få tatt gode bilder. I Oktober vil jeg og prøve å ha et vidvinkel kamera plassert foran cockpit som filmer padleren og se om det går an å få noen gode bilder mens jakta er i gang.

Nedenfor er noen skjermbilder fra det jeg holder på med for tiden. Håper jeg kan få noen gode bilder i Oktober og lage en film om sjøfugljakt fra både kajakk og fra land.


Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


RELATERT INNHOLD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *