Mye å glede seg til – del din opplevelse


røy

Røy

Sist helg var jeg på jaktur med jaktlaget og det ble en fantastisk åpning på årets sesong. Vi var 6 stk. som fikk 11 fugl og hadde over 50 på vingene. I forhold til i fjor (hvor vi så 2), så er jo dette helt fantastisk. Nytt terreng vel og merke, men jeg har sett mye av den samme tendensen på fjorden, flere fugl. Det skulle ikke forundre meg om det byr på enda flere skuddsjanser om knappe 2 uker enn det gjorde i fjor. Jeg håper dere som leser er klare for å dele litt av det dere opplever, selv tenker jeg sosiale medier er en fin plattform for å dele de gode stundene man har med vilt, våpen og den flotteste naturen i verden.

For å dele opplevelsene kan du enten gjøre dette via facebooksiden eller instagram (#fotojaktkajakk). Da gjenstår det bare å ønske alle skitt jakt hvor enn det måtte være :).

Pause

Snart er det jakt på ærfugl og skarv 🙂

Del denne siden med dine venner
Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook

RELATERT INNHOLD