Film: Padling og Jakt 2013 – sjøfugljakt fra kajakk

Ærfugl hann

Årest jakt filmprosjekt er i havn og i år ble filmen drøye 25 minutter lang. Den inkluderer en del om jaktbare arter, området jeg jakter i og 5 fall. Det er et fall som ikke ble med pga. lite lys og da er det ikke lett å se hva som skjer. Likevel er det med en del spennende situasjoner som ikke resulterte i fall og det må selvsagt sees for å oppleves :).

I år har jeg et kamera bak meg og et foran meg får å prøve å fange de gode øyeblikkene. Lyden på disse actionkameraene (Contour Roam) er ikke bra så jeg har hatt en diktafon med ekstern mikrofon (pakket i plastfolie) liggende ved kameraet foran meg for å fange opp stemme og stemning. Alt blir vått på dekket foran cockpit så om elektronikk skal overleve må det beskyttes eller være vanntett. Diktafonen fanger opp lyden godt, men også noe støy.

Musikken lagde jeg i våres og alt av opptak av jaktbare arter er gjort på forsommeren. Alt i alt er jeg godt fornøyd med hvordan prosjektet har blitt. En ting er spenningen med selve jakten men for meg er også stillheten og roen ved å padle fint å kunne formidle.

Del denne siden med dine venner
Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook

RELATERT INNHOLD