Spennende start på året


Film bakfra

Gleder meg allerede til stunder som denne.

Sesongen er over for min del men det er ikke dermed sagt at man tar pause med det man liker aller best. Så langt i år er det noen hendelser som gjør at jeg får holde meg litt aktiv innen jakt og padling enda litt til, og det setter jeg stor pris på. Stikkord for starten på året er: Nytt innlegg i bladet Jeger, foredrag hos Bamble Jeger og Fiskerlag og filmen har vunnet en konkurranse hvor premien var en halvautomatisk hagle.

Som i fjor så har jeg fått bekreftet et nytt innlegg i bladet Jeger basert på fjorårets opplevelser. Det er usikkert når det kommer på trykk men det blir trolig på vårparten.

Jeg har og fått en henvendelse fra Bamble Jeger og Fiskerlag om å holde et foredrag om sjøfugljakt, og denne seansen blir holdt 15. Januar. Det blir visning av en filmen fra i fjor og en liten gjennomgang av hva jeg har erfart i jakten på fugl fra land og fra vann. Jeg har laget en kort powerpiont-presentasjon og jeg gleder meg :).

Filmen jeg lagde i fjor har og vært med i en filmkonkurranse hos Jakt og Friluft og den gikk av med seieren. Premien var en halvautomatisk hagle av typen Remington Versamax. Kanonmorro!! :).

3-i-en

Morsom start på året.

Nye prosjekter i løpet av året blir å prøve å forbedre hagle-braketten på kajakken, den har fungert greit men jeg ser vel forbedringspotensiale. I tilegg har jeg planer om å lage en liten kamera-rigg som gjør kamera og ekstern mikrofon foran cockpit mindre utsatt for vannsprut og i tillegg gir bedre bilder og lydkvalitet.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *