Årets første tur


Godt å komme seg utpå.

Påska i år har vært helt fantastisk og jeg har fått meg noen timer på sjøen med kamera. 14 grader, sol og blikk stille var forholdene i går kveld og det ble en av de fineste turene jeg har hatt i området noensinne.  Et yrende fugleliv med ærfugl, siland, grågås og kvinand viste seg fram i kveldssola på stille vann.

Det ble en tur på en drøy mil, og på nesten 2 timer. Jeg hadde med meg kamera og fikk knipset noen bilder. Passe sliten og tilfreds ble det hjemtur i 20 tiden men dette ser ut til å bli en av årets høydare på sjøen.

ærfugl-hunn

Mamma ærfugl er på vakt.

ærfugl-hann

Pappa ærfugl er ikke helt fan av en nærgående gul farkost.

track

Flott tur som gikk både i Eidangerfjorden og Ormerfjorden via hytta.

Del denne siden med dine venner

Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook

RELATERT INNHOLD