Flere oppdrag for bladet JEGER


2013

Mitt første innlegg i Bladet JEGER kom i 2013

Jeg har de siste 2 årene vært heldig og få tekst og bilder på trykk hos bladet JEGER. Nå kan de se ut som de er interessert i enda mer fra denne kanten og jeg har gått med på å levere 11 innlegg det neste året om jaktrelaterte emner. Det kan være opplevelser under jakt, test av utstyr, kamera mm. så dette er noe jeg gleder meg til. Jeg lider jo av litt skrivekløe og jeg må si det er artig at noen setter såpass pris på det jeg gjør at de ønsker seg mer.

Det er spennende å prøve seg med tekst og bilder og det var artig å bli kontaktet av redaksjonen i norges største jaktblad for noen uker siden. De har fulgt denne bloggen en stund og lurte på om jeg ville levere innhold i et år fremover. Jeg sa ja og har allerede forberedt et par innlegg som ligger klare. I tillegg så er jo jaktsesongen ikke så langt unna og da tipper jeg det er mer som er verdt å skrive om, både fra skogen og fra sjøen. 6 uker igjen så er vi i gang!

2014

Mitt andre innlegg kom for noen uker siden i «Småviltjakt spesial»-utgaven.

 

Del denne siden med dine venner
Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook

RELATERT INNHOLD