Klar for sjøfugljakt – optimal jakthelg i vente

Det ble en Jerpe på årets jakt i Dalen

Sesongen er i gang og jeg har prøvd meg i Dalen sammen med resten av D-Lux Jaktlag. Vi hadde masse fugl på vingene og kom hjem med 3 stk, 2 røyer og en jerpe. Fantastisk tur, like bra vær og god stemning er vel konklusjonen selv om jaktutbyttet kunne vært bedre om vi hadde truffet litt mer av det vi løsnet skudd på. Neste uke er sjøfugljakta for alvor i gang med åpningen av jakt på ærfugl og skarv, og da skal jeg være på plass både på land og fra kajakk.

bilde-2

Det ble en fin jerpe på årets tur til Dalen

1. oktober braker det løs med til sammen 4 dager på sjøfugljakt for min del. Da starter det med jakt fra kajakk onsdag morgen, torsdag morgen og fredag morgen. Så er det innom bilen for å pakke om kajakken for sjøfugljakt fra land fredag til lørdag. Jeg får selskap på fredag ettermiddag og da får vi med oss kveldstrekket + morgentrekket på lørdag. Det er meldt godt vær og 5-6 m/sek vind så da får vi håpe det blir litt action i skjærgården, en og annen skrøne i lavvoen og at det blir et og annet opptak på film :).

Klar

Klar

skudd 2

Skuddet går

Del denne siden med dine venner
Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook

RELATERT INNHOLD