Pistolgrep og stativ til kamera


Jeg har en forkjærlighet for billige dingser fra Kina og etter å ha redigert film fra årets tur til Dalen har jeg opplevd at det kan bli en del «støy» fra hender og fingre når jeg holder kamera og endrer vinkel eller panorerer. Ikke mye støy men irriterende lavfrekvent lyd som kommer etter som jeg endrer grep under opptak. Jeg har da vært på utkikk etter et grep som er enkelt og bruke, ikke avlegger støy, og fungerer smidig med et kamera som skal mye opp og ned av ryggesek på tur. Jeg fant en variant som fungerer bra som pistolgrep og kan foldes ut til et enkelt stativ/tripod. Jeg har testet litt og det fungerer godt, en rimelig variant hvor håndleddet er det som endrer vinkel på kameraet under opptak, ikke nødvendigvis hånd og fingre. Jeg bruker zoom minimalt så her kan man være kreativ med end hånd og god kontroll over kameraet.

original_foldut

Kameraet holder fint et vanlig videokamera. Gummiføtter er inkludert.

original_sammen

Slått sammen blir det til et pistolgrep som gir mye frihet under opptak.

original_brett

Grepet kan og enkelt foldes sammen fremover for å ta mindre plass.

original_grep

«Point and shoot» virker som det skal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette greper er laget av plast og virker nok best til kamera som ikke veier allverden. Du kan lese mer om produktet på Ebay.

Del denne siden med dine venner
Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook

RELATERT INNHOLD