Film: Padling og Jakt 2014 – sjøfugljakt fra kajakk

Siland

Nok et tilskudd til filmarkivet er klart og det har vært et år med mye jakt på fjorden. Filmen inneholder 7 fall og det er av ærfugl, skarv og siland. Dette har til sammen blitt til en film på ca. 25 minutter som også inkluderer flere situasjoner som ikke resulterte i fall. Jeg har brukt 2 stk. Drift Ghost-S som har stått bak og foran meg under jakta. I tillegg har jeg hatt en diktafon med ekstern mikrofon i lomma på vesten for å få tatt opp brukbar lyd. Alt har blitt snekret sammen i Adobe Premiere og resultatet kan du se nedenfor. God fornøyelse :).Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på FacebookLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Film: Padling og Jakt 2014 – sjøfugljakt fra kajakk