Erfaring med MALONE K-Rack Universal Lift Assist


Tidligere postet jeg en lenke på Facebook-siden til en kjekk sak fra MALONE som hjelper deg med å få kajakken opp på taket. Selv har vi byttet bil og denne er rimelig høy hva gjelder å løfte kajakken rett oppå taket. Da ble det investert i en kjekk sak som gjør at du slipper å belaste ryggen når du skal ut å padle.

stativet

Enkel montering

Løfte-assistenten er i prinsipp en støtte du fester oppå taket ved bakruta med 2 sugekopper. Så lener du kajakken mot denne plast-vugga, og skyver kajakken oppå taket. Samme prosedyre når du skal ha den ned men i motsatt rekkefølge.

Den virker solid bygget og min variant kjøpte jeg hos Tequila Kayaks i Harstad. Selv om jeg ikke er av de eldste som padler kjenner jeg at det er godt å slippe å løfte kajakken som er på 25 kg. over hodet 2 ganger på hver tur.

Alt i alt fungerer det som forventet, om om du er lei av tunge løft så er det verdt å sjekke ut.

kajakk-opp

Fin mulighet til å få kajakken på taket uten å ripe opp bilen.

 Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *