Morro på duejakt

Duejakt 2015

Jeg fikk muligheten til duejakt på åpningsdagen 21. August og var i overkant tidlig ute. Et par timer søvn og jeg reiste ut 04:30 og var på plass ved jordekanten rundt 05. Jeg satt opp en kamuflasjevegg og lokkefugl, og skytelyset kom litt før 06 så da var alt klappet og klart. Jeg var alene den første timen før jaktkompis Torstein kom, og for min del (som ikke har vært på mye duejakt) var det et kanoneventyr. Det var mange duer på vingene og de kom ovenfra, fra siden, landet blant lokkefugl og det var til og med en som satte seg i treet ved siden av kamuflasjenettet, et par meter over hodene våre. Til sammen fikk vi med oss 11 duer hjem.

Jeg hadde med meg flere kamera og fikk med alt på film. Det blir en del av den kommende filmen som vil inneholde sjøfugljakt og nå 4-5 minutter duejakt. Nedefor er noen actionbilder og ltt film fra åpningsdagen.

web_duejakt-5

Her er jeg i ferd med å skyte min første double.

web-duejakt-1

Duene kom fra alle vinkler, tror skytetreningen tidligere i år ga litt uttelling i dag.

web_duejakt-6

Kjekt å være flere på post.

RELATERT INNHOLD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *