Film: Padling og Jakt 2015 – jakt på sjøfugl og due

Sjøfugljakt på skarv

Opptakene til årets jaktfilm er klare og her er resultatet. Innholdet kommer fra to turer på jakt etter sjøfugl fra kajakk og en på jakt etter due. Jeg var på jakt etter sjøfugl fra land i helgen og hadde håpet på noen opptak derfra, men det endte med null fugl på skuddhold, selv om turen i seg selv var toppers.

Til filmen har jeg brukt 2 stk. Drift Ghost-S som har stått bak og foran meg under jakta. I tillegg har jeg hatt en diktafon med ekstern mikrofon i lomma på vesten for å få tatt opp brukbar lyd. På duejakta hadde jeg et kamera som filmet lokkefuglene på jordet, et kamera på kolben + et som filmet oss bak camonettet.

I år har jeg beveget meg litt mer inn i etterarbeid og gjort en større innsats på fargekorrigering. De 2 kameraene som tar opp på kajakken har begrenset optikk og er utsatt for mye forskjellig lysforhold underveis, så resultatet varierer veldig. Utfordringen har vært å prøve å begrense over- og undereksponering da det ofte er veldig lite lys eller veldig mye lys (+ refleksjoner fra vannet). I mange tilfeller har dette gått ut over kontrastforholdene så de kan virke litt utvasket til tider.

I tilegg så har Espen Grimsgaard servert flotte dronebilder. Morro :).Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *