Kanonstart på årets sjøfugljakt

Sjøfugljakt

Det har vært litt av en start på årets sjøfugljakt. Jeg la i vei 07:00 1. oktober og hadde padlet ca. 200m. da jeg ble stoppet av Viltnemda. De er alltid ute første helgen i oktober for å sjekke at folk har betalt jegeravgiften, har med seg våpenkort og riktig ammo. Heldigvis hadde jeg alt i orden så jeg kunne padle videre. Værre gikk det for et par i kano som måtte snu og gjøre opp for seg før de kunne jakte.

Det var flott vær og blikk stille og masse fugl, jeg fikk med til sammen 8 stk. hjem. Jeg kunne nok fått med fler men det begynte å bli tungt å padle med mye ekstra vekt og jeg hadde lite ammo igjen så det ble med det. Nå gjenstår redigering av film, jeg hadde som vanlig 2 kameraer og en diktafon med meg, og det ser ut som opptakene ble helt kurante. Her er en liten «teaser» + noen bilder fra opptakene på lørdagen.

jakt5

Skudd kommer

jakt4

«Smoke on the water»

jakt1

En ærfugl stuper i vannet

jakt6

Morro når det klaffer

jakt3

Tar den av? Dykker den? Det er spennende mens man siger inn på skuddhold.

jakt0

Nok en ærfugl stuper i vannet.

Lagre

Lagre

LagreDel gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *