Selvanviser fra XXL – dugelig for 17 HMR?


Å skyte med selvanviser er morro og kjekt da man ikke trenger å gå frem til blinken for å bekrefte treff. XXL har en selvanviser til salong/.22 som jeg har testet med 17HMR. Den stikkes ned i bakken og blinkene gir fra seg lyd og spinner rundt ved treff. Det er 2 blinker, hver med ulik vanskelighetsgrad (oppe og nede). Jeg lakket et lett strøk med hvit lakk slik at det skulle være lett å se treff. 17 HMR er vesentlig raskere enn .22 så jeg var spent på om anviseren klarte seg eller om den rett og slett ble skutt i stykker.

Avstanden her var 110 m. og etter bruk kan det se ut som skadene ikke er helt forferdelige. Den holder nok ikke tusenvis av skudd, men en kjekk sak å ha med seg om man er ute etter kurant trening for salong.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *