Film: Sjøfugljakt med rifle og Tactacam FTS


Det har vært noen fine turer på fjorden i høst og jeg har snekret sammen 20 minutter med filmopptak fra de 5 dagene på sjøfugljakt. Opptaket er tekstet og tekstingen aktiverer du nederst i videovinduet fra Youtube.

Jeg har hatt med meg et vanlig videokamera og Tactacam FTS som kan filme gjennom kikkertsiktet for å prøve å lage en historie av det hele. Kameraet som filmer gjennom siktet er et typisk actionkamera som fanger opp siktet via noen speil og er nok preget av liten sensor og at det får lite lys i skumringen. Kvaliteten blir da deretter.

Av vilt er det mest siland som har blitt med hjem, men og et par skarv og en kvinand. Våpenet som er benyttet i filmen er en CZ 455 i kaliber 17 HMR, området er Langangsfjorden på grensen mellom Telemark og Vestfold.

Da er det bare å si snurr film :).

 Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *