Film: Sjøfugljakt med 17 HMR og Triggercam


Da er årets film med sjøfugljakt klar. Den er ikke så lang som i fjor, og den er tatt opp fra 4 turer på fjorden i høst. Stort sett så holder jeg meg på samme plassen, rett og slett fordi jeg tar opp med flere kamera så da må jeg ha et sted hvor det går an å holde på med det når det kommer en skuddsituasjon. Jobben med å finne utsnitt, anta hvor fuglen er når skuddet går og legge til rette for bilde i bilde legger jo litt mer stress inn i situasjonen, men da er det artig når det lykkes. Filmen er tekstet på norsk og engelsk.

I år var det mye skarv på fjorden og det ble par siland. Ellers litt lite fugl å se, hvertfall frem til midten av oktober hvor filmen var ferdig.

Da er det bare å si snurr film :).Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på Facebook


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *