Om Thomas Øverbø


thomas

Happy hunter 🙂

Et forsøk på en blogg som handler om 3 hobbyer, enten hver for seg eller i kombinasjon. Skribent, fotograf og entusiast (men ingen ekspert) er Thomas Øverbø som du finner bl.a. på Facebook og LinkedIn. Her vil jeg prøve å poste litt forskjellige erfaringer fra overnevnte tema, samt prøve å dokumentere opplevelsene jeg har på sjøen. Det er ofte med hagle, fotoapparat eller med filmkamera på slep mens jeg padler. Jeg lagde en liten film i 2012, en litt mer omfattende film i 2013 som illustrerer litt hvordan det er å jakte fra kajakk + litt om hva slags fuglearter man kan jakte på. I tillegg kom det film i 2014, i 2015, i 2016. I de senere årene har jeg og prøvd meg fra land med rifle, som jeg lagde filmer med i 2018, 2022 og i 2023.

I denne bloggen vil du også finne tips til bl.a. hvor du kan plassere hagla på kajakken under jakt, hvordan det er å skyte fra kajakk og generelt om sikkerhet ombord. God lesing.

Blogg front

Nytelse på sjøen, spenning i jakt og nærkontakt med vilt.

 

Det er spennende å prøve rifla etter sjøfugl.Del gjerne denne siden med dine venner eller følg foto | jakt | kajakk på FacebookLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 tanker om “Om Thomas Øverbø

 • Christian Berg

  Jepp.
  Var ute en liten rekognoseringtur i går å så mye fugl men kun ærfugl og to skarv.
  Hadde det vært jakt i går tror jeg jeg kunne skutt så mye ærfugl som jeg hadde orket å bære.
  Var veldig lett å padle innenfor skuddhold med litt god medvind (8m/s +).
  Fikk også se det vakre synet av syv feite ærfugl som desperat prøvde å ta av i over 8 m/s medvind, trodde jeg skulle le meg ihjel.

  • Thomas Øverbø

   Hehe, ja det er lettere i motvind. Kom med vinden i sommer og fikk et par ærfugl rett mot meg over baugen, de er ganske desperate etter å få lettet mot vinden, selv når det er lite vind. Greit å utnytte det under jakta for å komme på skuddhold. Blir spennende å høre hvordan det går i Ormerfjorden :).

 • Christian Berg

  Topp blogg med masse gode tips.
  Jeger med nyinnkjøpt Excursion 520 som skal prøves på Ormerfjorden denne høsten så det kan hende vi sees 🙂

  Skitt jakt

  • Thomas Øverbø

   Spennende, det er flere her inne som og skal jakte i Ormerfjorden, kan bli en liten skvadron av det :). Skitt jakt og fortell gjerne hvordan det går. Har sett mye fugl der i sommer, spesielt ut mot holmene rundt sydspissen av Sandøya.

 • Eilert Torsnes

  Artig blogg med mange inspirerende og gode tips! Har tenkt å prøve meg med jakt fra kajakk i Ormerfjorden til høsten, så da kan det hende vi sees:)