Om Thomas Øverbø


thomas

Happy hunter 🙂

Et forsøk på en blogg som handler om 3 hobbyer, enten hver for seg eller i kombinasjon. Skribent, fotograf og entusiast (men ingen ekspert) er Thomas Øverbø som du finner bl.a. på Facebook og LinkedIn. Her vil jeg prøve å poste litt forskjellige erfaringer fra overnevnte tema, samt prøve å dokumentere opplevelsene jeg har på sjøen. Det er ofte med hagle, fotoapparat eller med filmkamera på slep mens jeg padler. De siste årene har jeg padlet mye og tatt en del bilder. Likevel er filming av jakt fra kajakk det som er mest morro men også mest tidkrevende å holde på med. Jeg lagde en liten film i 2012, en litt mer omfattende film i 2013 som illustrerer litt hvordan det er å jakte fra kajakk + litt om hva slags fuglearter man kan jakte på. I tillegg kom det film i 2014, i 2015, i 2016 og 2018.

I denne bloggen vil du også finne tips til bl.a. hvor du kan plassere hagla på kajakken under jakt, hvordan det er å skyte fra kajakk og generelt om sikkerhet ombord. God lesing.

Blogg front

Nytelse på sjøen, spenning i jakt og nærkontakt med vilt.


Del denne siden med dine venner

RELATERT INNHOLD


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 tanker om “Om Thomas Øverbø

 • Christian Berg

  Jepp.
  Var ute en liten rekognoseringtur i går å så mye fugl men kun ærfugl og to skarv.
  Hadde det vært jakt i går tror jeg jeg kunne skutt så mye ærfugl som jeg hadde orket å bære.
  Var veldig lett å padle innenfor skuddhold med litt god medvind (8m/s +).
  Fikk også se det vakre synet av syv feite ærfugl som desperat prøvde å ta av i over 8 m/s medvind, trodde jeg skulle le meg ihjel.

  • Thomas Øverbø

   Hehe, ja det er lettere i motvind. Kom med vinden i sommer og fikk et par ærfugl rett mot meg over baugen, de er ganske desperate etter å få lettet mot vinden, selv når det er lite vind. Greit å utnytte det under jakta for å komme på skuddhold. Blir spennende å høre hvordan det går i Ormerfjorden :).

 • Christian Berg

  Topp blogg med masse gode tips.
  Jeger med nyinnkjøpt Excursion 520 som skal prøves på Ormerfjorden denne høsten så det kan hende vi sees 🙂

  Skitt jakt

  • Thomas Øverbø

   Spennende, det er flere her inne som og skal jakte i Ormerfjorden, kan bli en liten skvadron av det :). Skitt jakt og fortell gjerne hvordan det går. Har sett mye fugl der i sommer, spesielt ut mot holmene rundt sydspissen av Sandøya.

 • Eilert Torsnes

  Artig blogg med mange inspirerende og gode tips! Har tenkt å prøve meg med jakt fra kajakk i Ormerfjorden til høsten, så da kan det hende vi sees:)